Igra

BBI i MasterCard Vas nagrađuju:"Karticu provuci, auto izvuci"

BBI banka u saradnji sa MasterCardom pokrenula je nagradnu igru "Karticu provuci, auto izvuci" za sve korisnike BBI Debit MasterCard i Gold Debit MasterCard kartica.

Nagradna igra će trajati od 1. jula do 31. decembra ove godine. Učestvovati mogu svi korisnici BBI MasterCard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 10 KM, odnosno zbir transakcija od 100 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u Nagradnoj igri. Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade.

Organizatori Nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade – laptop HP 250G4, smartTV panasonic TX-40DS400E i mobitel samsung galaxy J710. Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri, a bit će organizirano svakog prvog četvrtka u tekućem mjesecu za prethodni mjesec.

Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve učesnike Nagradne igre pripremili i tri glavne nagrade - automobil hyundai i20, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@bbi.ba ili pozivom putem besplatne info linije na broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

Pravila nagradne igre

Kontaktirajte nas da pronađemo
najbolje rješenje za Vaše potrebe.

Napomena: Popunjavanje zahtjeva u nastavku je u potpunosti neobavezujućeg karaktera.


* Ostavljanjem ličnih podataka dajete saglasnost Banci da Vas može kontaktirati.


Besplatni info telefon

0800 200 20

info@bbi.ba

www.bbi.ba


Facebook  Youtube

© Bosna Bank International d.d. Sarajevo 2015
Developed by etrade.ba